Георги Миланов: ПАОК е малко над Лудогорец, преодолими са

7 Dni Sport20.07.2022
Левски - Спартак Варна, Георги Миланов

Един от асовете на Левски Георги Миланов застана пред колегите от „Спортал“ в дните преди историческия мач от Лига на конференциите с ПАОК Солун.

Националът на България разкри интересни случки от своята кариера, която премина през отбори в Русия, Швейцария и Унгария. Миланов си спомни и за треньорите, както и за пропуснатите трансфери през годините. Георги говори с респект за Левски и силната подкрепа на синята публика на мачовете и в кампаниите за спасението на клуба.

Ето и какви за очакванията на халфа за предстоящите сблъсъци с ПАОК:

“Това е отбор с изключителни футболисти. Отбор, който през последните години има много успехи. Въпреки това мисля, че всеки състав е преодолим. Аз съм сигурен, че ще дадем всичко от себе си и с подкрепата на нашите фенове няма нищо невъзможно за постигане. Това се видя през последните шест месеца. Тимът на ПАОК е силен, на ниво или малко над нивото на Лудогорец. Ще бъде изключително трудно, ала ще направим всичко възможно да извлечем максимума от първата среща с гърците в четвъртък“.

Миланов е убеден, че наистина ще има положителни промени в националния тим.

Той обаче не се нае да коментира евентуалното назначение на Младен Кръстаич за държавен селекционер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ