Играта не е приключила, тепърва започва, Гриша Ганчев извади най-силния си коз досега

7 Dni Sport16.07.2022
Гриша Ганчев

Само преди няколко седмици всичко в ЦСКА изглеждаше без план или по-точно, като организиран хаос, но сега съвсем малко време по-късно първите резултати от политиката по промяна в клуба дават резултат.

Има промяна на всички нива в клуба и това се вижда чудесно около ситуацията при „червените“. Промяна има:

– В отношението между ръководство и фенове
– В прозрачността за процесите в клуба
– В социалните мрежи и медийното представяне
– В мърчандайзинга
– И още в редица видими и невидими компоненти

Разбира се има още по какво, да се работи, но се вижда промяна в правилната посока, това радва феновете, които го оценяват и продължава, да изкупуват абонаментни карти и билети. Вчера дори имаше опашки пред касата на „Армията“, гледка, която се вижда само за мачове в Европа и финал за Купата на „България“, а сега и за редови мач от efbet Лига.

Изпълнено беше и поредното обещание от Гриша Ганчев, който изплати сума равна на 3,2 млн. евро, за да могат, да се картотекират новите играчи в клуба. Селекцията продължава, а забавянето идва, че се търси само класа, а не футболисти на килограм. Любопитното е, че „най-силния коз“ на Гриша Ганчев и ръководството в лятната селекция още не е изигран, ще бъде привлечен играч, който ще прави разликата и ще пасне, като дялан камъм в плановете не Саша Илич. Неговото акостиране на стадион „Българска армия“ се очаква в края на този месец или началото на август.

Родни медии доръ твърдят, че въпросния играч е подписал договор, но се чака, той да влезе в действие. Това ще се случи, когато трансферния прозорец в страната, в която се подвизава бъде отворен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ