Жорди Кайседо ще прибира заплата от 1 млн. долара в Тугрес

7 Dni Sport13.07.2022
ЦСКА, Жорди Кайседо

Бившият голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо ще получава годишна заплата в размер на почти 1 милион долара в новия си клуб Тигрес, разбра „Тема Спорт“.

Адаптацията на еквадорския нападател към мексиканския гранд върви добре и се очаква той да попадне в групата на тима за домакинството на Тихуана в понеделник. След два кръга отборът е в средата на таблицата с победа и загуба.

Кайседо премина в Тигрес срещу 4.5 милиона долара, след като „скъса нервите“ на червените шефове. Вместо да се присъедини към лагера на армейците, за който така или иначе закъсня заради ангажиментите си с националния отбор, той отиде в Истанбул при агента си Ернан Банято. Импресариото пък цял месец обясняваше как търси нов отбор на своя клиент. „В ЦСКА не знаят какво искат“, заяви той. И добави: „Струва си да поясним, че всеки играч, който спечели например 10 хиляди и може да печели 80 хиляди, със сигурност би искал да отиде в новия клуб, като всеки в живота, който иска да се подобри“.

Неговата цел се изпълни и с трансфера си в Мексико Кайседо получи значителен скок на своето месечно възнаграждение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ