Свирепи стачки пречат на Гриша Ганчев да обяви щастливите новини за ЦСКА

7 Dni Sport09.07.2022
Гриша Ганчев,

ЦСКА не представи нови футболисти в четвъртък и петък, каквито бяха очакванията.

Колегите от „БЛИЦ“ съобщават позовавайки се на информация от сигурни източници, че причината за забавянето на официализирането на сделките е стачка в скандинавските авиолинии. Тя тече от няколко дни след провала на преговорите за заплатите на пилотите от изпадналата в затруднения авиокомпания „SAS“ (б.р. – Скандинавски авиолинии).

ЦСКА ще се подсили с норвежки халф от норвежкото първенство, както и с нападател с норвежки паспорт. Таранът е Дауда Бамба, който е роден в Кот д`Ивоар, но от 3-годишен живее в Норвегия. 27-годишният нападател е свободен агент, след като за последно игра за турския Алтай.

Представянето му в ЦСКА, както и това на норвежкия халф от норвежкото първенство, трябва да се случи днес, утре или в понеделник. Ръководството на „червените“ вече се е споразумяло с новите попълнения, остава само те да бъдат официално представени.

Припомняме, че на „Армията“ очакват и ганайското крило Даниел Овусу от Ред Бул Залцбург. Неговото пристигане в София не е засегнато от стачките на скандинавските авиолинии.

„Червените“ стартират утре новото първенство в Efbet Лига с домакинство на Арда (Кърджали). Мачът е от 21:00 часа на стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ