ФК ЦСКА 1948 привлече Стойчо Младенов

7 Dni Sport09.07.2022
Стойчо Младенов,

Доскорошният треньор на ЦСКА Стойчо Младенов може да седне в ложите на стадиона в Бистрица за мача между ФК ЦСКА 1948 и Левски. Интригуващият двубой от първия кръг на Efbet Лига е от 21:00 часа тази вечер.

Екзекутора на Ливърпул е получил покана от ръководството на домакините и днес ще се разбере дали е откликнал на нея.

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов публикува тази сутрин снимка на Младенов и написа: „Време е за дерби! #ЦСКА“.

Много от легендите на ЦСКА вече работят във ФК ЦСКА 1948. Любослав Пенев стана треньор на първия отбор, Валентин Илиев оглави дублиращия тим, а в клуба са още Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, както и Методи Деянов, който оглави детско-юношеската школа на ФК ЦСКА 1948. Бившият защитник на „червените“ Галин Иванов пък е скаут в клуба.


Споделянето на тази снимка от Цветомир Найденов притесни феновете ръководения от Гриша Ганчев – ЦСКА. 

Според тях щом благодетелят на ФК ЦСКА 1948 си позволява, да направи такава публикаца той има договорка със Стойчо Младенов и съвсем скоро ще заеме длъжност в клуба му.

„Видяхте ли каква станя тя, според мен Стойчо скоро ще подпише с ФК ЦСКА 1948, а причината, за да имам тези мисли е последната публикация на Цветомир Найденов, проверете си я сами. Едва ли бизнесмен от този калибър пуска нещо без, да го е подлатил с действия.“, пише Иван Юруков, познат и активен в социалните мрежи фен на „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ