На вниманието на Ел Маестро! Копенхаген разкри тактиката си, Солбакен вече е наясно с ЦСКА!

1

Старши треньорът на Копенхаген Стале Солбакен мисли за гостуването на ЦСКА в четвъртък. „Червените“ приемат датчаните на „Васил Левски“ в мач от третия предварителен кръг от Лига Европа, а Солбакен вече е наясно какво да очаква от тима на Нестор Ел Маестро, тъй като е изпратил помощника си да гледа на живо двубоя между „армейците“ и Адмира Вакер в Австрия.

„Йохан Ланге беше в Мьодлинг, видя ги какво могат лично. ЦСКА разполага с отлични индивидуалности в предни позиции. Ще ни е много трудно в София, но ще опитаме да вземем добър резултат.

В момента играем по-добре с един централен нападател на върха на атаката и още един футболист зад него. Виктор Фишер игра зад Кенан Кодро във втория мач срещу Стярнан и Кодро вкара хеттрик. Той е отличен отборен играч, което понякога е и проблем. Кенан игра зад Даме Н’Дойе в предишните срещи, но се справи отлично и като централен нападател, беше сериозна заплаха в наказателното поле. Кодро, Н’Дойе и Фишер се присъединиха по-късно към подготовката и затова усъвършенствахме играта с един централен нападател и трима атакуващи халфове зад него“, разкри Солбакен, намеквайки в каква формация ще излезе Копенхаген срещу ЦСКА.

One comment

  • Remi Bosses*

    04.08.2018 at 14:52

    ПУБЛИКАТА на Ц С К А сътвори нещо изключително рядко в историята на европей ските клубни турнири. ФЕНОВЕТЕ на АРМЕЙЦИТЕ в Австрия при гостуването на Ад мира (3:1) бяха 3 пъти повече от тези на домакините! На трибуните присъстваха 2400 зрители, а 1800 от тях бяха ПРИВЪРЖЕНИЦИ на родния ГРАНД. В минутите пре ди двубоя пред стадиона имаше истинско ЧЕРВЕНО море. Солидна част от агитката на Ц С К А организира 3-километрово шествие, което тръгна от кметството на град чето Мария Енцерсдорф и събра погледите на местните жители. Мощните възгласи дотолкова впечатлиха австрийците, че няколко местни медии отразиха техния по ход към стадиона! Пред стадиона ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Ц С К А бяха посрещна ти от финансовия благодетел на клуба ГРИША ГАНЧЕВ /GOOD BLESS/, кой то ги приветства в компанията на легендите Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Пламен Марков.За реванша бяха тръгнали десетки групи с фенове, органи зирали се самостоятелно от България. Тяхната бройка надхвърляше 1000 души. По дкрепата беше от ЦЯЛАТА страна – СОФИЯ,ПЛОВДИВ, БЛАГОЕВГРАД, ПЕРНИК, РА ЗГРАД, ИХТИМАН, ВИДИН, СЛИВЕН, ВАРНА, БУРГАС,ПАЗАРДЖИК, ТОПОЛОВГРАД, ХАРМАНЛИ, АСЕНОВГРАД, ГАБРОВО и редица други градове / само Пожарната и Пилота без самолет ги нямаше. Те се връщаха от Гълабово…/. Стотици българи, които живеят в АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, СЛОВАКИЯ, ЧЕХИЯ, УНГАРИЯ, ЛИТВА, ЛАТ ВИЯ, ШВЕЦИЯ, АНГЛИЯ също дойдоха за двубоя. От Адмира благодариха на ПРИ ВЪРЖЕНИЦИТЕ на Ц С К А за уникалната атмосфера на стадиона. На 1000 километ ра от София Ц С К А бе домакин и в Австрия …!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ