Лудогорец ще подпише с талантлив бразилец от Сао Пауло – Жонас Торо

7 Dni Sport18.05.2022
Сау Пауло, Жонас Торо

Една от звездите на Сао Пауло – Жонас Торо, ще напусне клуба, след като неговият договор изтича в края на 2022 година. Очаква се един от най-обещаващите играчи в Бразилия да стане част от българския шампион Лудогорец.

Според бразилското издание „Ланс“, Торо вече има възможност да подпише предварителен контракт с друг отбор. Най-вероятно „орлите“ ще платят определена трансферна сума, за да вземат футболиста още през лятото.

Това ще бъде изгодно и за бразилския гранд, тъй като в противен случай той ще си тръгне без пари в края на годината.

Испанското издание „Мундо Депортиво“ твърди, че младият състезател е бил предлаган на Еспаньол и Депортиво Ла Коруня, но с най-големи шансове за неговия подпис е Лудогорец. Сантос също е опитал да влезе в контакт с нападателя, но преговорите не са завършили положително.

От началото на календарната година 22-годишният футболист е изиграл 5 мача, в които се е отчел с един гол и една асистенция. За периода си в Сао Пауло той е записал 49 двубоя във всички турнири и 5 попадения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ