Яник-Соник Вилдсхут събира багажа, хваща чартъра

7 Dni Sport05.05.2022
Яник Вилдсхут

Днес е рожденния ден на ЦСКА и „червените“ привърженици са превъзбудени и очакват новини около стаидиона, през това време си уплътняват времето с дискусии в големите си групи и страници в социалните мрежи.

Явно на дневен ред е Яник-Соник Вилдсхут и така не разгърнатия потенциал на играча, който някога е бил оцяняван за сума от 4 млн. евро в периода си в Норич. Сега цената му е едва 500 000 евро.

За ЦСКА е записал 42 мача, в които е отбелязал едно попадение, дал е четири асистенции, изкарал си е четири жълти картона, а веднъж е бил изгонван за втори жълт картон. Именно тази ялова статистика е повода Ясен Йорданов, да напише следващите редове в социалните мрежи:

„Яник-Соник Вилдсхут моя любимец. Или да вкарва хетрик и да ни носи Купата на България срещу Левски на финала или да си събира багажа и да хваща чартъра за Нидерландия или където иска. Няма как титулярното ни крило да има 42 мача и само едно попадение, вярно срещу Рома, ама не ме топли.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ