Трансферният списък на Станимир Стоилов – Мъри в Левски

7 Dni Sport27.04.2022
Станимир Стоилов

Воденият от Станимир Стоилов – Мъри отбор на Левски желае и ще положи всички усилия, да успее да надгради селекцията си през летния трансферен прозорец. Роденият в село Въгларово, Хасково специалист желае минимум пет нови играча, да облекат „синята“ фланелка в следващите месеци.

Мъри иска десен бек, дефанзивен халф, крило и централен нападател. При трансфер на Николай Михайлов зад граница, ще бъде привлечен и вратар. Специалистът не спира да следи родните отбори за нови играчи, като главно се е насочил към чужденци.

Силно впечатление в Мъри е оставил Жереми Петрис от Царско село. Той и още едно име от тима на „царете“ са в списъка на специалиста, но дали ще се стигне до трансфер е въпрос на още наблюдение и последващи разговори между двата тима.

В плановете на Станимир Стоилов има вече набелязани и играчи от чуждестранни клубове. Не краткия списък се попълва и от нидерландски защитник. Той вече на няколко пъти е бил наблюдаван от скаути на Левски.

Левски се раздели с няколко играчи. Фаворити за това са Иван Горданов, Радослав Цонев, Димитър Костадинов и Здравко Димитров, които към момента не попадат в дългосрочните планове на Станимир Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ