Локомотив София обмисля да замени Иван Колев с Николай Митов

7 Dni Sport27.04.2022
Хебър - ЦСКА, Николай Митов

Треньорът на Хебър Николай Митов е коментиран като евентуален нов треньор на Локомотив (София) след края на сезона.

При положение, че тимът от Пазарджик не успее да се пребори за промоция, бившият наставник на Левски и Септември (София) може да замени Иван Колев на „Надежда“, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се днес да стане ясно каква е ситуацията с двамата вратари на Локомотив Александър Любенов и Дамян Дамянов. В събота титулярният страж на „железничарите“ извади безименния си пръст и на треньора на отбора му се наложи да разчита на резервата Дамян Дамянов. Той беше заявен в стартовия състав за срещата с Пирин в Благоевград, в която „червено-черните“ загубиха с 2:1. Дамянов обаче контузи ръката си по време на загрявката и под рамката на вратата излезе 18-годишният Жарко Истатков.

След направената снимка на ръката на Дамянов стана ясно, че счупване няма, но ръката му е много подута. От треньорския щаб се надяват скоро двамата да бъдат на разположение.

Иначе тази седмица се очаква Сашо Александров да започне да тренира наравно с останалите играчи. Той беше дълго време извън игра заради травма, а от известно време се подготвя индивидуално. Във вторник треньора на Локо (София) Иван Колев беше дал почивка на играчите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ