ЦСКА окапа

7 Dni Sport27.04.2022
ЦСКА - Славия, Георги Йомов

ЦСКА и другите водещи отбори от efbet Лига навлизат в най-очакваните от феновете мачове. Тези в края на сезона, за да се решат квотите за Европа, както и носителя на Купата на „България“ за сезон 2021/22.

Именно в този момент ЦСКА окапа от към футболисти. За предстоящия сблъсък с Лудогорец в Разград – Алън Пардо няма да може да разчита на цели седем играчи. Двама контузени и пет наказани.

Става въпрос за Федерико Варела и Бисмарк Чарлс, които имат физически проблеми, а към тях добавяме и Иван Турицов, Жеферсон, Амос Юга, Греъм Кери и Тибо Вион, те пък са наказани.

Така реално ЦСКА остана без отбор за мача, който няма никакво значение. Лудогорец вече си осигури 11-ата поредна шампионска титла, с която отново доказа на всички, че е безспорният властелин у нас.

„Треньорите се видяха в чудо, но все някак си ще запълнят дупките в състава“, коментираха лаконично от Борисовата градина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ