Публикуваха списък на българските играчи, с които ЦСКА се е свързал

7 Dni Sport25.04.2022
Славия - Лудогорец, Радослав Кирилов

Малко или много през годините фенове на ЦСКА са изразявали позицията си, че имат желание в любимия им отбор да играят повече български играчи. В този материал ще ви покажем публикация на една от най-големите „армейски“ страници, която разкрива и показва, че през годините „червеното“ ръководство многократно е имало интерес към някои от настоящите родни звезди на българския футбол

Симеон Славчев от Локомотив София

ЦСКА е имал интерес към Симеон Славчев, който тогава е играел в чужбина. Водени са разговори с играча, но той избира Левски, където откровено не му се получи, а сега се подвизава в Локомотив София.

Тодор Неделев от Ботев Пловдив

Многократно ЦСКА е имал интерес към Тодор Неделев в близкото минало. Разговори между играча и „червените“ са водени не веднъж, а слуховете твърдят, че веднъж дори е имало договорка, която се е развалила в последния момент. Припомняме Ви, че осмицата на Ботев Пловдив е един от малкото играчи на гостуващ отбор, които са получавали аплодисменти от Сектор „Г“. Така и до трансфер на Тодор Неделев в ЦСКА не се и стига.

Мартин Минчев от Черно море

ЦСКА е имал интерес и е отправял запитвания и към Мартин Минчев. Причината са не изпълнен трансфер по оста Варна – София е наразбирателство в трансферната сума. След това Минчев е трансфериран в Спарта Прага, където кариерата му върви във въздходяща линия и е подготвян за основен играч на гранда от Чехия.

Радослав Кирилов от Славия

Радослав Кирилов е бил играч на ЦСКА за една нощ, това твърдят колегите от „24 часа“ чрез публикация в сайта си от 17.11.2021-ва година. След информация от сигурен източник медията твърди за случилото се с него в края на август. Тогава крилото научава от ръководството на “Славия”, че ще премине на стадион “Българска армия”.

Юношата на столичния “Септември” се разделя след трябващата да бъде последна за него тренировка в “Овча купел” със съотборниците си.

На сутринта обаче Кирилов разбира, че ще продължи да бъде играч “Славия”, а в посока ЦСКА ще поеме друг футболист от атаката на “белите” – Калоян Кръстев.

Най-вероятно това е свързано с разликата във възрастта между двамата, която определя и по-голямата възможност за трансфер в чужбина с оглед 22-те години на новия нападател на ЦСКА.

Филип Кръстев от Славия

Твърди се, че ЦСКА е имал интерес и към Филип Кръстев от Славия. Въпреки този интерес той заминава за чужбина, а след това се прибра и подписа с Левски под наем.

Марселиньо от Лудогорец

Към този списък може да добавим Марселиньо от Лудогорец, той не е българин, въпреки, че има български паспорт и е играл за националния ни отбор. Дори се е разписвал и носил победа за лъвовете срещу Португалия. През изминалата седмица Марселиньо призна, че е получил оферта от ЦСКА, която е отхвърлил. Кариоката допълва, че ако е било сега е щял да приеме офертата от стадион „Българска армия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ