Станимир Стоилов: Приятно е да си господар на собствения си стадион

Левски - Черно море, Станимир Стоилов

Наставникът на Левски, Станимир Стоилов, сподели, че двубои като този срещу Черно море единствено може да допринесат за развитието на родния футбол. „Сините“ успяха да надделеят с 2:0 срещу „моряците“.

„Ударът срещу Михайлов беше в ребрата. Мачът стана доста груб, но не е моя работа да коментирам, тъй като това е задача на съдията. Доволен съм, когато има такива сериозни сблъсъци. Вече се вижда, че имаме сили да играем срещу по-силните отбори. Според мен трябваше да играем 10 кръга, но всеки прави първенството, както му е удобно. Това е работа на ръководството на родния футбол. Не може да развием българския футбол, ако няма повече такива мачове срещу Черно море. Един добър мач срещу Черно море не е от полза, ако след това изиграем 5 посредствени такива. Без подобна промяна само ще си живуркаме“, започна специалистът.

„Левски със зъби и нокти се опитва да постигне стабилност. След паузата за национални отбори Сундберг и Кордоба не са на същото ниво. Трябва да се пренастроят. Който и да дойде на „Герена“, ще трябва да се съобрази. Приятно е да си господар на собствения си стадион. Не е приятно, когато някой идва и ти взема млякото от дома“, завърши Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ