Николай Киров дава шанс на юношески национал

Николай Киров,

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров ще даде отново шанс за изява на юношески национал, съобщава „Тема спорт“. Това е 17-годишният Николай Желязков. Левият бек дебютира за тима в елита при победата с 3:0 над Локомотив (Пловдив) в изминалия кръг. Той се появи на терена в 82-ата минута, когато замени Ангел Лясков. Младокът ще е в групата за гостуването на Арда (Кърджали). Срещата е в неделя, 10 април, от 17:45 часа.

“Радостен съм от дебюта, искам да благодаря на Николай Киров, че ми даде шанс. Започнах кариерата си в Черноморец (Бургас), след това преминах през Ботев (Пловдив) и Септември (София). Ще се старая да надграждам. Дано ми дадат шанс да вляза в още мачове. Преди да дебютирам, треньорът ми каза първо да си гледам защитните функции, а ако излезе възможност – да атакувам. Бях притеснен в началото, но когато отиграх няколко топки, се отпуснах”, заяви Желязков.

Мачът с Арда е много важен за тима, защото при успех ще го остави във втората плейофна група.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ