Стоилов си хареса бек от Нидерландия

Левски - Созопол, Станимир Стоилов

Спортно-техническият щаб на Левски работи на пълни обороти за летния трансферен прозорец. В момента ФИФА наложи забрана на сините за привличането на нови играчи заради казуса с Насиру Мохамед, но изпълнителният директор Иво Ивков увери, че има решение на този проблем и столичани вече са сезирали Спортния арбитражен съд (КАС).

Треньорът Станимир Стоилов вече е набелязал няколко играчи за лятото, като един от тях е нидерландски десен защитник.

Въпросният футболист обаче има договор с настоящия си клуб до 2023 година и трябва да скъса контракта си, за да премине в редиците на 26-кратните шампиони.

Сините не могат да си позволят да платят трансферна сума и се надяват играчът да разтрогне. На десния флаг в момента Мъри разполага с Драган Михайлович, чийто договор изтича след края на сезона и все още няма индикации да се водят преговори за продължаването му.

Самият защитник вече изрази желание да остане. На тази позиция Левски разполага и с младежкия национал Патрик-Габриел Галчев, който се понрави с изявите си от началото на пролетния полусезон.

“Тема Спорт”За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ