ЦСКА пред раздяла с половин отбор!?

ЦСКА, Тренировка

За поредна година ЦСКА ще се раздели с над половин отбор по време на паузата между сезоните. След като през миналото лято Борисовата градина напуснаха 7 играчи, сега тръгващите си след края на кампанията също ще са поне половин дузина.

Така ще се спази тенденцията от последните години на “Армията” да правят доста промени през лятото. След много вероятните напускащи са Федерико Варела и Йоан Баи, които така и не спечелиха доверието на треньора Стойчо Младенов. Аржентинецът е постоянно контузен, а освен това мудността му на терена не е по вкуса на опитния наставник.

За 25-годишното френско крило пък ЦСКА беше първи професионален отбор в кариерата, като той така и не успява да защити привличането си. Брадли Мазику и Греъм Кери ще си тръгнат като свободни агенти, тъй като по една или друга причина не желаят да подновят своите договор.

Футболистът с най-дълъг стаж от настоящия състав на “армейците” – Жеферсон, също вече търси път към родната Бразилия. Твърде вероятно е нападателят Жорди Кайседо да бъде продаден, тъй като към него има сериозен интерес от клубове от Западна Европа. Евентуални изходящи сделки са очаквани и за Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов.

“Тема Спорт”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ