„Писмо до Григорчо. Отивай на Терминал 2. Скъсай си паспорта. Не се гаври с трибагреника.“

7 Dni Sport30.03.2022
Григор Димитров,

България обича Григор Димитров това е повече от ясно. Феновете пеят името му, споделят лика му, бодуват, за да са на „ти“ с изявите му и да гледат мачовете, подкрепят го навсякъде по света, но има и 1% „запалянковци“, които обръщат палачинката и дори по някога прекаляват.

Сега в този материал ще публикуваме текста на Разан Джумеров, който е от тези фенове, които са способни, да вдигнат един спортист при победа, а при загуба, да го забият в земята забравяйки за радостните мигове, които им е носил.

„Григоре много съм те подкрепял, но вече не издържам да се подиграваш. Пиша ти това писмо без мечтата, че ще достигне до теб или ще има някакъв ефект. Знам, че ще бъде нападнат от твоите подръжници, може би и до някъде с право, но ми късаш нервичките. Повод да напиша тези редове е победата на Алкарас срещу Циципас. Това момче е блестящо, може би следващия голям в тура, заместника на Рафа Надал и т.н. Гледах мача и се чудя, така ли нямаше кой да те хване теб и огромния ти талант и да го шлифова с последните шампионски детайли и сега да си на пиедестала до Новак, Рафаел и Роджър, защото пак казвам таланта го имаш, видимо е от космоса без телескоп. Не трябваше, да се задоволяваме с проблясъците и паметната есен в САЩ, когато взе най-голямата си титла в кариерата към момента. Можеше много повече от тези 1/2 финали в шлема няколко на брой. Боли ме и за отказите, които направи и взе само една титла в София, турнир, който заради теб го има. Дали от страх, дали не се разбрахте за пари, за интереси не знам, но не беше правилно. Топ играчите уважават домакинските си турнири и се връщат всяка година и ги печелят. Отивай на Терминал 2 директно, скъсай си паспорта и не се гаври повече с трибагреника. Силно е, мразя се за тези думи, но ми късаш нервите, да си кажем правичката.“, пише разярения запалянко в голяма тенис Фейсбук група.

Мненията под този текст заваляха и са в двата полюса, като разбира се огромния процент защитават Григор Димитров.

Следващата изява на световния №25 е на Мастърса в Монте Карло, надпреварата започва на 11-ти април.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ