Залепиха цена от 6 млн. долара на Жорди Кайседо

7 Dni Sport30.03.2022
ЦСКА - Арда Кърджали, Жорди Кайседо, Жеферсон

Еквадор си осигури място на световното първенство в Катар, а местните медии не спират с хвалбите си към селекцията. Част от нея е таранът на ЦСКА – Жорди Кайседо. Той е и третият най-скъп играч в състава.

Разработка на bolavip.com показва, че цената на централния нападател е 6 милиона долара. Той отстъпва само на бранителя Пиеро Хинкапи (Байер Леверкузен, 17 милиона долара) и крилото Первис Еступинян (Виляреал, 15 милиона долара).

През миналата седмица Еквадор загуби с 1:3 гостуването си на Парагвай в световна квалификация, но поражението се оказа без значение. В двубоя Кайседо реализира първия си гол в с националния екип. Той бе точен от дузпа, пишат колегите от „Тема спорт“.

Вчера Жорди публикува видео от това как той и съотборниците му са посрещнати в родината им. На летището самолетът им бе приветстван от „водна дъга“, организирана от пожарните екипи, а след това дълго време играчите са раздавали автографи. „Горд съм да нося тези цветове“, написа Жорди.

Рано тази сутрин пък Еквадор прие Аржентина на Лео Меси в последната си световна квалификация.

В Испания пък продължават да твърдят, че Спортинг Хихон, който играе в Сегунда, продължава да следи изявите на Жорди Кайседо. Този клуб искаше тарана на армейците през зимата, но до сделка не се стигна. Малко вероятно е да има такава и през лятото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ