Стойчо Младенов скочи на съдиите: Имаше двоен аршин! Защо не гледаха дузпата срещу Турицов!?

ЦСКА - Локомотив Пловдив, Стойчо Младенов

Стойчо Младенов даде мнението си за двубоя на неговия ЦСКА срещу Левски. Старши треньорът на „червените“, подобно на колегата си Станимир Стоилов бе на мнение, че двубоят е трябвало да бъде отложен.

„Лоша организация за мача. Трябваше да дойдем и да викаме за червените линии и топки. Това затруднява съдията. Първото имаше само битка. Всеки се стремеше с дълги пасове да изненада противника. През второто имахме надмощие над Левски. Нямахме късмет, за да победим. Имахме три стопроцентови положения. Срещу Турицов имаше дузпа, защо не бе гледана? Краев задържа наш играч за фланелката, просто имаше двоен аршин в някои отсъждания“, започна гневно Младенов.

„Не знам каква е ползата да играем днес. Най-гледаните клубове играха в такива условия. Теренът ни принуди да играем грозно. През второто, на разчистен терен имахме възможности. Атакувахме масирано. Центриранията ни не бяха много точни. Когато доминирахме имахме ти 100%-ови положения“, продължи наставникът.

„Когато се срещат тези два отбора, трябва да отбележиш. Имахме ситуациите, но по чудо не влязоха. Гонитбата за титлата обаче продължава. Няма да се отказваме, защото и те ще губят точки. Имаме и директен двубой“, завърши Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ