Балкан с ясен съперник, Рилецо срещу финландски или полски отбор

01

Днес беше теглен жребият за европейския турнир ФИБА Къп, в който ще участват българските Балкан и Рилски спортист. И двата тима ще започнат директно от втория квалификационен кръг и ще трябва да преодолеят по един съперник, за да получат място в груповата фаза.

Съперник на Балкан ще бъде холандският New Heroes Den Bosch, който е четвърти в местното първенство. Мачовете на разменено гостуване ще бъдат на 3 и 10 октомври, като домакин на втория мач ще бъде българският отбор, пише BGbasket.

Съперникът на Рилски спортист ще стане ясен след изиграването на мачовете от първия кръг. Той ще бъде победителят от двойката Катая – Роза Радом. Самоковци се познават добре с финландския Катая, с който бяха в една и съща група в първото издание на ФИБА Къп през сезон 2015/2016. Роза Радом е от полското първенство, а и двата отбора останаха извън полуфиналните плейофи във вътрешните си първенства. Мачовете също са на 3 и 10 октомври, а вторият мач ще бъде в Самоков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ