Изтеглиха жребия за ФИБА Къп! Балкан излиза срещу холандци, вижте кои отбори ще определят съперника на Рилецо

Днес беше теглен жребият за европейския турнир ФИБА Къп, в който ще участват българските Балкан и Рилски спортист. И двата тима ще започнат директно от втория квалификационен кръг и ще трябва да преодолеят по един съперник, за да получат място в груповата фаза, уточнява Бгбаскет.

Съперник на Балкан ще бъде холандският New Heroes Den Bosch, който е четвърти в местното първенство. Мачовете на разменено гостуване ще бъдат на 3 и 10 октомври, като домакин на втория мач ще бъде българският отбор.

Съперникът на Рилски спортист ще стане ясен след изиграването на мачовете от първия кръг. Той ще бъде победителят от двойката Катая – Роза Радом. Самоковци се познават добре с финландския Катая, с който бяха в една и съща група в първото издание на ФИБА Къп през сезон 2015/2016. Роза Радом е от полското първенство, а и двата отбора останаха извън полуфиналните плейофи във вътрешните си първенства. Мачовете също са на 3 и 10 октомври, а вторият мач ще бъде в Самоков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ