ЦСКА публикува официално съобщение за ситуацията с нападателя Жорди Кайседо

7 Dni Sport22.01.2022
Жорди Кайседо,

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо ще пропусне втория лагер на тима в Белек. Причината за отсъствието му е ангажираността на нападателя към националния отбор на Еквадор, на който предстоят важни световни квалификации, съобщава официалния сайт на клуба.

Наставникът Густаво Алфаро официално обяви своите избраници за домакинството с Бразилия на 27 януари и визитата на Перу на 1 февруари. Сред тях логично и очаквано попадна Жорди Кайседо, който днес сутринта напусна лагера на „армейците“ в Алания, за да се присъедини към този на сънародниците си в Кито.

В момента Еквадор е на трето място във временното класиране с 23 точки от 14 мача. Остават още 4 срещи до края на надпреварата, а на Кайседо и съотборниците им трябва да спечелят в тях минимум 4 точки, за да се класират за Мондиала в Катар. В края на март са мачовете с Парагвай като гост и вкъщи с Аржентина.

Освен в българското първенство, Жорди Кайседо е и най-резултатният футболист на Еквадор за календарната 2021 година. Той вкара общо 27 гола за „армейците“, което отреди в родината му приза „Златна обувка“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ