ФК ЦСКА 1948 преговаря с голямата си цел

ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Николай Киров

Столичният ЦСКА 1948 е в напреднали преговори с футболиста на ФК Рига Уесли Ната, твърди Гонг.

Бившият футболист на Царско село може да направи завръщане в efbet Лига, тъй като „червените“ са го таргетирали като голямата си трансферна цел през зимния трансферен пазар, в който вече тимът, воден от Николай Киров, направи няколко привличания на чужди футболисти.

Играчът потвърди, че се водят преговори между страните, но тепърва нещата ще бъдат анализирани. „Истина е, че има интерес от клуба към мен, но предстоят нещата да бъдат анализирани, след което ще може да се вземе решение“, бе краткият коментар на плеймейкъра пред нашата медия.

След преминаването си в латвийския клуб Ната има 35 мача, в които е реализирал три гола и е подал за други четири попадения. 26-годишният бразилец пък оформи трансфера си във ФК Рига след добри мачове за Царско село в родния шампионат, като преди това към него интерес предявяваше и Левски, но до договорка между страните не се стигна на този етап.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ