Дориан Бабунски: До пет дни ще стане ясно моето бъдеще

7 Dni Sport14.01.2022
Дориан Бабунски,

Нападателят на Ботев Враца Дориан Бабунски загатна, че може да си тръгне от северозападния тим. В ексклузивно интервю за колегите от „dsport“ и „Дарик Радио“ той разкри, че до пет дни ще стане ясно бъдещето му, като новините ще са добри както за него, така и за клуба.

„Реалността е такава, че все още съм футболист на Ботев Враца, но има интерес от други отбори от България и чужбина. Ще видим в следващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има добри новини за всички“, каза Бабунски.

„Моето желание е Ботев Враца да има успехи тази година. Засега това мога да кажа“, добави загадъчно нападателят.

„Мисля, че в края на първия полусезон показахме много добра игра. Ботев Враца може да остане в първенството, а защо не и да се бори за малко по-високо класиране“, смята той.

„Много ми харесва Враца, не само отборът, а и градът и хората тук. Усещам подкрепата и това е най-важното за един футболист“, разкри националът на Северна Македония.

„Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб, ако говорим реално. Всички мои съотборници ми помагаха и всички заслужавахме тази статистика за голове“, каза още Бабунски.

„В българското първенство има много добри футболисти във всички отбори. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава уважение в другите държави“, сподели северномакедонецът.

„Получих първата си повиквателна за националния отбор на Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Много съм благодарен на Ботев Враца, че ми помогна за този момент от моята кариера“, добави още той.

„Националният отбор на Северна Македония има много силно поколение с много талантливи футболисти. Мисля, че заслужихме второто си място в групата за Световното първенство. Влизаме в мача с Италия с високо самочувствие“, заяви нападателят.

„Със сигурност, ако продължавам с добри игри в Ботев Враца ще получавам още повиквателни за националния отбор. Все пак, мисля, че всеки футболист трябва да е амбициозен и да опитва да играе в по-добри първенства. Където и да отида, ще е добре за мен, националния отбор и Ботев Враца“, сподели Бабунски.

„Бях преди много време в Реал Мадрид. Бях много малък тогава. Сигурно нямам нивото за този отбор. Там са най-добрите футболисти. Престоят там много ми помогна“, каза бившият футболист на „лос бланкос“.

„Аз съм си Дориан Бабунски, не искам да бъда някой друг футболист. Гледам най-добрите футболисти, в момента това е Левандовски и Бензема. Много ми харесва. Преди години ми харесваха Дидие Дрогба и Златан Ибрахимович“, разкри той.

„Вече играх в Испания. Имам като лична амбиция да се завърна в страната и да играя там“, завърши Дориан Бабунски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ