Спартак (Москва) напира за Кайседо, нападателят ще бъде следен под лупа в контролите

ЦСКА - Ботев Пловдив, Жорди Кайседо

Интересът към еквадорския нападател на ЦСКА Жорди Кайседо не стихва.

Според информация на „Тема Спорт“ руски мениджър, който е близък до шефовете на Спартак (Москва), е проучил възможността голаджията да облече екипа на местния гранд.

Московчани в момента не се намират в най-доброто си състояние, като след 18 мача заемат едва 9-о място в класирането на Премиер лигата.

Начело на тима отскоро е Паоло Ваноли, който опитва да засили нападателната мощ на отбора.

Само 4 тима в руския елит са отбелязали по-малко попадения от Спартак. Жорди е един от петимата централни нападатели, които са предложени на московския гранд.

В същото време изданието Futbolecuador.com в родината на Кайседо съобщи за интерес към нападателя и от турския втородивизионен Аданаспор, като се позовава на публикация в една от социалните мрежи на близкия до клуба Аржантин Кьошеси. Аданаспор се бори за промоция в Суперлигата.

В южната ни съседка твърдят, че клубът ще изпрати официална оферта в близките дни, като е склонен да плати доста сериозна сума.

По този начин Спартак (Москва) и Аданаспор се нареждат на опашката от желаещи да притежават еквадорския нападател на ЦСКА, който е голмайстор на родното първенство с 12 попадения.

Интерес към Кайседо, чийто договор с армейците е до 2025-а година, има още от Газиантеп, Динамо (Киев), както и клубове от Италия и Франция.

На този етап високата трансферна цена на Жорди Кайседо спира кандидатите за подписа му. Както е известно, наскоро лично неговият мениджър Ернан Боладо разкри, че тя възлиза на 5.5 милиона евро.

Очаква се нападателят да бъде следен отблизо по време на контролите в Турция. ЦСКА не бърза да трансферира еквадореца и яснота около бъдещето му ще има в края на месеца.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ