Голмайстор от Уест Хам бил пред трансфер в ЦСКА. Сега Лудогорец се намеси.

7 Dni Sport17.12.2021
Стойчо Младенов,

Преди години Джонатан Калери е бил предлаган и на ЦСКА, показва проверка на „Тема Спорт“.

Това се случва в края на 2016-а година. Тогава аржентинецът носеше екипа на Уест Хем, а договорът му за преотстъпване в клуба от Лондон изтичаше.

В един момент преминаването му на „Армията“ се считаше за сигурно. До трансфер обаче по една или друга причина не се стигна. Български клубове нерядко са преплитали шпаги на трансферния пазар, въпреки че в момента не точно такъв е случаят. Преди началото на сезона обаче ЦСКА и Лудогорец спореха за подписа на нидерландския защитник Шакил Пинас. Червените влязоха в контакт с него чрез техническия директор Алън Пардю.

Англичанинът е бил треньор на левия бек в нидерландския АДО Ден Хааг. В крайна сметка обаче Пинас предпочете офертата на Лудогорец. След това бранителят в свое интервю призна, че е водил преговори и с двата тима, които спорят за шампионската титла. От ЦСКА вече също упорито работят по зимната селекция. До момента обаче червените все още нямат сигурно зимно попълнение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ