БФС отменя мача Лудогорец – Пирин, връчва титлата на орлите следващия кръг

7 Dni Sport13.12.2021
Лудогорец - Пирин Благоевград,

Пирин поднесе голямата изненада на 19-ия кръг на efbet Лига.

„Орлетата“ победиха Лудогорец с 5:3 на „Хювефарма арена“ в Разград, а малко преди края водиха с 4:0.

След този мач подигравките от „червени“ към Разград заваляха, откроява се един текст с автор Калоян Живейски, който е в стил познат от сайт „Не!Новините“. Това е стил, който разказва „неистински“ новини по смешен и забавен начин с цел ирония.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

„Какъв мач в Разград? Реден ли беше, неочакван ли беше, не знам, но използвайки стила на любимия ми сайт „Не!Новините“, ще ви разсмея малко. Утре БФС ще се самозезира, веднага отменя мача Лудогорец – Пирин, дава служебна на Лудогорец и да не треперят повече, връчват титлата на Разград още преди зимата. Сега сериозно, видяхте ли ги колко слаби бяха, Пирин ги разкри, а съдията тръгна да ги спасява, първо отмени чист гол, но беше забравил за ВАР. След това, когато Разград вкара, даде дузпа, за да даде тласък, дойде и трети гол, но „орлетата“ отново им объркаха сметките с пети гол на тяхната сметка. Дано съм ви усмихнал. Само ЦСКА и всички на стадиона, имаме шанс, да ги изравним по точки, ако си вземем и двата мача до зимата.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ