Стойчо Младенов хареса трима българи за ЦСКА. Пълният списък.

7 Dni Sport11.12.2021
Стойчо Младенов,

Стойчо Младенов е останал изключително доволен от трима таланти от школата на ЦСКА. Те от десетина дни тренират наравно с първия отбор на „армейците“, съобщават колегите от „БЛИЦ“.

Екзекутора на Ливърпул е бил приятно впечатлен от представянето на централните защитници Калоян Пехливанов и Росен Божинов, както и на офанзивния халф Георги Чорбаджийски, който е брат на Божидар Чорбаджийски.

Старанието и уменията на 17-годишния Чорбаджийски бяха възнаградени от Младенов. Треньорът на „армейците“ беше включил таланта в групата за мача с Рома (2:3) от Лигата на конференциите в четвъртък. Имало е дори възможност халфът, на когото предричат бляскаво бъдеще, да влезе в игра срещу „вълците“.

Калоян Пехливанов е част от формациите на ЦСКА във възрастовите групи до 18 и до 19 г. През есента беше повикан на лагер с първия състав и записа минути в контролата с Банско (4:1) на 6 септември. Оттогава взе участие в още две контроли – срещу Банско (6:1) на 11 октомври и срещу Литекс (4:1) на 16 ноември.

Росен Божинов е част от тима на „армейците“ до 17 години и дори е български национал в тази възраст. Той също взе участие в двете есенни контроли на „червените“ с Банско.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ