Жуниор Мапуку приключи със Славия

7 Dni Sport07.12.2021
Жуниор Мапуку

Жуниьор Мапуку повече няма да играе за „Славия“, съобщават колегите от „Труд“. Нападателят е отстранен от отбора, след като си е позволил непрофесионално отношение по време на тренировъчния процес на „белите“.

Африкатецът не се е явил на заниманието след мача с „Локомотив“ (Пд) (1:1), в което участие е трябвало да вземат резервите и тези, които не са попаднали в групата на наставника Златомир Загорчич.

Ден по-късно Мапуку е напуснал тренировката на отбора в разгара ѝ без да поиска позволение от опитния специалист. По-късно той е поднесъл извинение както на треньорския щаб, така и на своите съотборници. То обаче не е трогнало особено „белите“. Във вторник бившият играч на „Левски“ изобщо не бе допуснат да вземе участие в тренировъчния процес на столичния тим. Очаква се в най-скоро време раздялата между двете страни да бъде официализирана.

Мапуку се завърна у нас през есента. Той се присъедини към „Царско село“, но още преди да получи предложение за договор, бе привлечен на „Овча Купел“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ