Григор Димитров лично потвърди новината: Да, истина е!

7 Dni Sport07.12.2021
Григор Димитров

Днес стана ясно, че Григор Димитроя няма да съумее да поведе националния ни тим към второ участие на ATP Cup, но все пак първата ни ракета намери начин да зарадва своите фенове, след като обяви официално една от началните си състезания от своята програма за новия сезон. Става дума за надпреварата в Далас, която в продължение на две десетилетия изпълняваше ролята на една от най-елитните такива в Чаланджър Тура, само че старанието на домакините е било забелязано и сега американският град ще приеме ATP 250 турнир, чиито дати на провеждане ще бъдат между 6 и 13 февруари догодина.

За момента организаторите също така са обявили включването в събитието на местните представители Джон Иснър и Райли Опелка, което предвещава много силно дебютно издание на турнира. Преди това Димитров със сигурност ще замине за Австралия, където предстои да разберем на коя по-малка надпревара ще се включи, търсейки възможно най-добра подготовка за предстоящия Аустрелиън Оупън.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ