Трима от ЦСКА трябва да внимават срещу Лудогорец

ЦСКА - Арда Кърджали, Отбор

Капитанът на ЦСКА Юрген Матaй също увисна с натрупани картони и го грози наказание. Той е третият футболист на „червените“, който натрупа 4 жълти от началото на първенството. Матaй беше санкциониран снощи при победата с 2:1 над Арда.

Ако получи жълт картон и в предстоящото гостуване на Лудогорец на 29 ноември (понеделник), той ще бъде наказан за мача с Локомотив (София) на 2 декември.

Общо трима от ЦСКА ги грози санкция от един мач и трябва много да внимават. Припомняме, че на картон от наказание са още Амос Юга и Иван Турицов. Двамата бяха оставени на пейката срещу Арда снощи, за да бъдат предпазени от евентуално наказание за дербито с Лудогорец. Юга все пак се включи като резерва и игра цялото второ полувреме, като успя да се предпази от картон.

Преди гостуването в Разград на ЦСКА предстои тежка визита в Норвегия на Бодьо/Глимт от група „C“ на Лигата на конференциите – в четвъртък от 22:00 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ