Разкриха къде ще гласуват националите

България - Северна Ирландия, Отбор

Футболните национали ще гласуват за президентските и парламентарните избори днес в Люцерн. В хотела, в който е отседнал отборът за световната квалификация с Швейцария, е инсталирана избирателна секция.

„Почти всички от делегацията ще гласуват и приеха ентусиазирано новината за възможността да изразят вота си“, информираха от лагера на отбора.

Мачът, който за българите има цената само на престиж, е в понеделник вечер. Два дни отборът възстановява в Одеса на базата на местния Черноморец след ремито 1:1 с Украйна. Националите са имали всички екстри за релаксиране и тренировки преди да отпътуват за сблъсъка със селекцията на „часовникарите“.

Неочаквано най-търсен за снимки и автографи в Одеса от бесарабските българи се оказа дебютиралият за „лъвовете“ 19-годишен вратар Светослав Вуцов. Талантът прави фурор този сезон не само с изявите си под рамката, но и извън терена. Наскоро той хвърли бомбата с изявлението, че симпатизира на ЦСКА, въпреки че е от една от най-известните левскарски фамилии – тази на покойния му дядо Иван Вуцов. Баща на стража е Вили Вуцов, а чичо Руслан Вуцов.

В контролата срещу украинците Светослав игра през второто полувреме и при 19 голови ситуации допусна само едно попадение.

“Труд”


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ