Иван Караджов: И три червени картона да им беше дал, нямаше да победим

7 Dni Sport28.10.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Иван Караджов, Спас Делев

Иван Караджов не счита, че отпадането на Арда от ЦСКА за Купата на България е каквато и да е трагедия. Той сподели мнението си за загубата с 0:2.

Ето какво заяви вратарят:

„Не ни стигна концентрация за статичното положение. На „Армията се играе така. И три червени картона да им беше дал, нямаше да победим. Нямахме доза късмет и може да се обърне мача. Важни са ни битките в първенството. Мисля, че нямаха и чисти положения. Добър футболист е Кайседо, щом е в ЦСКА.

Свършен факт е, че голът им беше аут, но съдията даде корнер. Дребните неща им поматагат тук. Пожелавам им успех. Не сме отпаднали от…да не обиждам отборите, а от ЦСКА на „Армията“.

Трябва ни още време, за да направим така, че десет мача да нямаме загуба. Всеки мач играем за победа. Не ме устройва загубата. Имаме два отложени мача, които няма да се изиграят тази година, което за мен е несериозно. Трябва да си вземем точките“, заяви Караджов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ