Лудогорец излиза с едно наум срещу Локомотив ГО

7 Dni Sport28.10.2021
Ботев Пловдив - Лудогорец

Отборът на Лудогорец посреща Локомотив Горна Оряховица в двубой от 1/8-финалите за Купата на България.

На пръв поглед шампионите имат лесна задача срещу третодивизионния тим изглежда, но “орлите” трябва да имат едно наум, тъй като вече са отпадали от този съперник в същата фаза на надпреварата преди шест години. През 2015 година Локо ГО отстрани “орлите” с 1:0.

Очаква се Станислав Генчев да заложи на играчи, които по-рядко попадат в състава на „орлите“. Младият специалист ще заложи на Дорин Ротариу на десния фланг. Атаката пък ще бъде водена от Ихинио Марин, който дълго време лекува контузия. Сега и той е на линия и е готов отново да поднесе победата на Лудогорец, както го стори в 1/16-финала срещу Спартак Варна.

В Горна Оряховица се надяват футболистите поне да покажат добро лице срещу шампиона на България. Треньорът Марин Байчев няма да разчита единствено на контузения Краси Гавазов. За “железничарите” по-важна изглежда предстоящата визита на Бдин във Видин от Северозападната Трета лига, в която отборът върви втори и гони промоция във Втора лига.

„Гонг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ