„Огромна буря помита ЦСКА. Ще бъде гнусно.“

7 Dni Sport13.10.2021
ЦСКА, Автобус

От Фейсбук профилът на Любен Христов. Запалянкото на ЦСКА стана популярен с двете си писма до Левски преди около месец, които събраха десетки хиляди прочитания и стотици реакции.

„Здравейте, Любен е пак тук. Скоро не бях писал, изчаквах цялата помия около Конгреса и няма да Ви лъжа, очаквах я и знаех, че няма какво да стане, така ще го извъртят, че да си запазят кокала. Много хора се надяват на обжалването и решението на съда, аз същи вътрешно искам, но едва ли. Те цирковете си ги направиха пред цяла Футболна България, че сега ли няма да се разберат и подметат. Дано Бербатов намери сили и продължи, само тогава ще победи, Боби не е вечен и според мен той няма да си изкара целият 4 годишен мандат, за който бе избран. Друго искам да кажа, ЦСКА го очаква буря, яростна и непредвидима. Както го казаха вчера Сектор „Г“: „Ще посрещнем и предстоящите схеми, тесли и брадви в ущърб на ЦСКА с високо вдигната глава. Защото няма какво да се лъжем – в селската вселена на чалгата, алкохола и тежките софри реваншизмът е неделима част от цялата тази гнусна гротеска и не очакваме да бъдем милвани с перце.“.

Още след паузата очаквам явни, безкрупулни и гнусни тесли срещу ЦСКА и Ви апелира, да се обединим, защото иначе не ни чака нищо хубаво. Вчера трябваше да сме хиляди пред БФС, бяхме 100. Изморил съм се да го говоря това, ако не сме критична маса никой не ни обръща внимание. Обичам ЦСКА и винаги ще подкрепям отбора. Дано и на нашата улица „Български футбол“ изгрее дъга и се случва най-нормалното – всичко да бъде честно. „


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ