В Левски ще привличат само футболисти до 23 години

7 Dni Sport11.10.2021
Левски - Лудогорец, Билал Бари, Сисиньо

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, изготвя списък с футболисти, които да бъдат подробно наблюдавани в следващите месеци.

Идеята на треньора е, ако някой от отсетите направи добро впечатление, то евентуално да бъде привлечен през следващото лято или зима, когато ще е свободен агент, пише „Тема спорт“. Причината е, че в момента клубът все още не е финансово стабилизиран и не може да си позволи да хвърля големи суми за привличането на нови.

С идването си на „Георги Аспарухов“ Стоилов привлече трима футболисти. Това са централният защитник Хосе Кордоба, който дойде под наем от Етър, халфът Димитър Костадинов, привлечен от друг втородивизионен тим – Септември София, както и свободният агент Драган Михайлович. Последният игра в Левски и през пролетта. На 30-годишният швейцарец с босненски корени се разчиташе веднага да запуши дупка в състава – тази вдясно на отбраната. Трансферите на Кордоба и Костадинов пък са в графата „инвестиция в млади играчи“. Тоест, идеята е те да бъдат развити и след време с евентуален трансфер да вкарат пари в клубната каса.

Целта пред Стоилов е основно да взима футболисти до 23 години, които след това да станат конвертируеми. На „Герена“ държат под око доста такива играчи от efbet и Втора лига.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ