ЦСКА заминава днес следобед

7 Dni Sport07.10.2021
Стойчо Младенов, Йоан Баи

Почивката свърши. В ЦСКА е време за работа, много работа, за да продължи градацията в отбора.

ЦСКА заминава днес следобед за лагера си в Банско. Там отново кондиционният специалист Кирил Динчев ще поизпоти доста футболистите, които във втора поредна пауза за националните отбори ще проведат миниподготовка в планинския курорт. В последните двубои преди прекъсването на шампионата отново си проличаха сериозните физически и кондиционни проблеми, които играчите изпитват в заключителната фаза на срещите.

Футболистите на Стойзо Младенов получиха 3 дни почивка след трудната, но сладка победа срещу Царско село в неделя, а от утре започват двуразови тренировки. Сутрешните занимания ще са основни насочени към физическата подготовка, а на тези следобед ще се набляха върху тактическата дисциплина на тима.

Лагерът ще приключи на 11 октомври с контрола срещу преставителя на Югозападната Трета лига Банско, който ще бъде воден от новия играещ треньор на тима и бивш капитан на цска Борис Галчев.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ