Антон Недялков се възстановява по план, ще играе срещу Литва

7 Dni Sport05.10.2021
Антон Недялков България Словения Лига на Нацийте 27

Един от най-добрите български футболисти Антон Недялков попадна в списъка на селекционера Ясен Петров за предстоящите две световни квалификации, макар че не е възстановен напълно. Левият защитник на Лудогорец се контузи още в средата на септември, а след това – при загубата от Цървена звезда с 0:1 в групите на Лига Европа травмата му се възобнови.

Последните дни тръгна слух, че Недялков продължава да има здравословни проблеми и може да напусне лагера на националния отбор.

Сигурни източници на колегите от „БЛИЦ“ обаче заявиха, че Антон се възстановява много добре и ще е напълно готов до събота, когато гостуваме на Литва.

Тъй като обаче двубоят във Вилнюс ще се играе на изкуствен терен, селекционерът Ясен Петров няма да рискува с включването му в игра сред титулярите.

Треньорът ще запази Недялков за срещата с Северна Ирландия на 12 октомври в София, когато ще видим Недялков отново на терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ