Христо Стоичков на лов с Роберто Баджо в Италия

7 Dni Sport05.10.2021
Роберто Баджо, Христо Стоичков

Христо Стоичков е на лов за интервюта със световни величия из Европа. А едно от тях го върна към едно от любимите му хобита. Гостуването на Роберто Баджо означаваше и визита в ловно стопанство. „Златната топка“ от 1993 година, който прие и будизма, живее в огромно имение в живописна местност. Именно там Баджо посрещна Стоичков и след едночасовото интервю го покани на лов.

„Роби винаги е бил страхотен събеседник и приятел – сподели Стоичков. – Прекарах един чудесен ден с него.“
В името на уважението Стоичков подари копие на своята „Златна топка“ на последния неин кавалер преди него.
И докато турът за интервюта продължава, Камата ще изкомандва старт на турнир под егидата на своя бранд. Феновете нямат търпение да започнат ново предизвикателство. Традиционно подобни турнири предизвикват вулкан от емоции не само за участниците, но и за техните компании.

„Приятели, готови ли сте за още емоции – написа Стоичков във фейсбук. – Обухте ли голмайсторките? Под шефството на моя бранд стартира аматьорски футболен турнир H8S Fan Cup. Начало е на 15 октомври във Велико Търново. Следват битки във Варна и в Стара Загора. А на 12 декември в София е финалното състезание. Очаквам много отбори и да победи най-добрият! Забавлявайте се!“

До края на седмицата организаторите ще дадат подробности къде ще са мачовете и колко отбора ще участват.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ