Стойчо Младенов: Мауриньо е най-добрият в света, прекарах 10 дни с него

7 Dni Sport14.09.2021
стойчо младенов 2

Старши треньорът на ЦСКА – Стойчо Младенов бе първият гост в новото YouTube предваване na Corner.bg – „Спорткаст“, Екзекутора на Ливърпул сподели пред водещите Иван Боянов и Деян Веселинов, очакванията си относно предстоящата среща с Рома и своя поглед върху отношенията му с наставника на вълците Жозе Мауриньо.

„Специалната тръпка от предстоящия мач не идва от това, че се изправям срещу Мауриньо, а от факта, е ЦСКА играе срещу Рома. Това беше целта – да направим щастливи нашите денове. Предстои ни още един за историята. Ние няма какво да губим, можем само да спечелим много от този двубой. Всичко е възможно.

Разузнаваме съперника, анализираме го, аз добре познавам философията на Мауриньо. Бъдете сигурни, че ще се противопоставим достойно и ще защити честта на ЦСКА“, сподели увереността си Екзекутора на Ливърпул.

„Жозе е страхотен професионалист и е най-добрият треньор в света. Умее да извлича максимума от всеки един състезател. Това е нещо, към което и аз се стремя. Въпреки това той е изключително земен, народен човек. Не се е променил изобщо от първият път, в който се запознах с него, когато бях Витория Сетубал, а той треньор в школата на тима, до последния, в който го видях, когато дойде с Челси за мача в Шампионската лига срещу Челси. Тогава отново изкарахме прекрасни няколко часа заедно.

Прекарахме чудесни десетина дни заедно с Мауриньо и в Копа Кабана, когато бяхме заедно да гледаме играчи. В един от тях проведохме вечеря на Копа Кабана с Ромарио. Той цяла вечер не спря да разказва истории и да се възхищава на Христо Стоичков. Беше прекрасно преживяване“, завърши разказа си Младенов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ