Сираков разочарова мечтателите: Новия договор просто ще ни отлепи от дъното, няма „златен дъжд“

7 Dni Sport30.08.2021
наско_сираков

Собственикът на Левски Наско Сираков присъства на представянето на новия спонсорски договор. Ръководителят обяви, че това ще даде финансова стабилност на клуба, но поясни, че на „Герена“ няма да потече „златен дъжд“. Сираков коментира и темата с евентуалното завръщането на Станимир Стоилов като анонсира нови преговори в сряда.

„Благодарен съм за разширяването на партньорството ни с Палмс бет. Не трябва да се мисли, че с него, на „Герена“ няма да потече златен дъжд и реки от пари. Смятаме, че до голяма степен всичко покрай договора и с участието на фенове, това ще донесе повече пари на клуба, отколкото самия спонсорски договор. В Надзорния съвет и Управителния съвет ще има представители на Палмс бет. Радвам се, че тук не става въпрос за спонсорски договор, а за съвместна работа, която в краткосрочен и дългосрочен план, ще донесе финансови постъпления. Знаете, че проведох разговор със Станимир Стоилов, на този етап той е единственият избор и алтернатива.

В сряда ще имаме финален разговор със Стоилов, да седнем тримата да решим как ще се случват нещата. Да го запознаем с всичко как ще се развива клуба в бъдеще. Аз съм убеден, че неговото желание е да се завърне в Левски и ще започне една нова синя приказка. Той не е поставял условия. Той има минимална поне сигурност, каквато нямаше през миналата година. Не е ставало дума за пари. Не са водени такива разговори. Клубът ще се надигне от дъното, където е сега“, заяви Сираков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ