Кабинетът „Радев“ полудя: На мач в efbet Лига само паспорт, че си ваксиниран!

7 Dni Sport30.08.2021
България - Беларус,

Главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев е изпратил доклад до министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, с който предлага въвеждането на нови ограничителни мерки на територията на страната. В него са включени и такива, свързани с посещението на спортни събития на открито и закрито, които ще бъдат разписани от Кацаров.

Предлага се стадионите или да бъдат затворени, или отворени на 50%, но само за фенове със зелен (санитарен) паспорт. Това едва ли ще се хареса на хората…

В доклада пише:

„С цел прекъсване на механизма на предаване на инфекциите от COVID-19 е необходимо да се въведат ограничителни мерки по отношение струпването на хора, свързано с провеждането на различни обществени дейности, мероприятия, посещения на обекти с обществено значение.

Преустановяване провеждането на закрито на мачове и други спортни събития. Изключения се допуска само спрямо провеждането на професионални спортни събития на закрито, но без публика. Провеждането на мачове и спортни състезания на открито се осъществява без публика. Алтернативен вариант е допускането на публика на открито до 50% от капацитета на съответния стадион/спортна зала само за лица, притежатели на т.нар. зелен (санитарен) паспорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ