Амос Юга показа тайните смс-и изпратени му от Манолев

7 Dni Sport23.08.2021
ЦСКА - Пирин Благоевград, Амос Юга

На нова грозна сцена по българските футболни терени станахме свидетели снощи. Едва ли само ние, най-вероятно ще има отзвук по цял свят. И отново ще ни сочат с пръст и ще цъкат с уста. Защото скандалът е на расистка основа.

В епицентъра са Станислав Манолев от Пирин и Амос Юга от ЦСКА. В този материал ще Ви покажем нов поглед на нещата.

Играчът на ЦСКА изкара смс-и, които Станислав Манолев му е изпратил след случката.

Публикуваме и превод на въпросните съобщения:

Станислав Манолев: Здравей приятелю, съжалявам за инцидента вчера, не съм имал лоши намерения към теб, пожелавам ти късмет в четвъртък.

Амос Юга: Разбирам. Направете публично извинение и аз ще приема извинението ви, защото на полето не съжалявахте, тъй като ме обидихте няколко пъти. Можеше да ме обидиш по много начини, но избра да ме наречеш ма*муна. Ти не си дете, много добре знае, защо си избрал тази дума. Ще се видим в реванша. Твърде лесно е да обиждаш пред хората и след това идваш и се извиняваш насаме.

Станислав Манолев: Не се извинявам за обидата. Извиних се, че не разбрахте думите ми. Казах: „ш****о у***а“. Това бяха моите думи. Не си разбрал добре, съжалявам, ако се чувстваш наранен от думата. Вие решавате какво да мислите, приятен ден и късмет в четвъртък.

След, като показа комуникацията между двамата Амос Юга приключи темата със следното заключение: „Хората се държат лошо и не поемат отговорност за действията си.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ