Бивш играч на Левски си намери нов отбор

Левски - Лудогорец, Нуно Рейш, Иван Горанов, Мартин Петков, Холмар Ейолфсон, Янис Каргас, Насиру Мохамед, Стайн Спиерингс, Хали Тиам, Найджъл Робърта

Бившият футболист на Левски Насиру Мохамед ще продължи кариерата си в Швеция. Ганаецът се завръща в Хекен, откъдето дойде през 2019 година на „Герена“. Днес стана ясно, че крилото ще подпише договор с клуба, където прекара осем сезона. Той премина успешен пробен период и шведският тим е решил да го задържи.

„Чувството е страхотно да мога се завърна в Хекен. Очаквах го с нетърпение, откакто започнах да тренирам отново с отбора. Много съм щастлив, че всичко вече е финализирано и ще мога да играя пак пред феновете на отбора. Това ми липсваше“, заяви Насиру пред клубния сайт.

„Имаме футболист, който отлично познава клуба и е бил ценен за Хекен както на терена, така и извън него. Насиру ще подсили нашето нападение, което ще бъде много важно през интензивните седмици, които ни предстоят“, каза спортният директор на клуба Мартин Ериксон.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ