Тодор Киселичков отсече: Фаворит в мача с ЦСКА няма! Не вярвам да се пазят за Лиепая

тодор_киселичков

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков говори пред медиите преди първия двубой на столичани от efbet Лига, в който тимът посреща ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски“ в неделя от 18:45ч.

„Направихме добра подготовка. Всички сме в очакване на първия мач. Всяко начало е интересно. Първият мач носи вълнение. Надявам се всички да сме на тази вълна, за да направим, това което тренирахме. Дерби, което е на старта, винаги е добре дошло. Очаквам да направим добър мач и да победим.

Гледах вчера мача на ЦСКА. За мен са добър отбор с добри играчи. Това, че за момента не успяват да постигнат резултатите, които желаят, не значи, че не са добри. За нас е по-важно как ще играят нашите футболисти“, заяви Киселичков.

„Донякъде от ЦСКА имат предимство, защото вече имат два официални мача. Изиграхме доста контролни срещи, но официалният двубой е доста различно събитие, което е в главите и краката на футболистите. Не вярвам, че ще се пазят за следващия мач с Лиепая“, добави наставникът на ЦСКА 1948.

„Почти всички футболисти са здрави, има един двама, които имат леки болежки, но това не значи, че няма да могат да вземат участие. Влизаме в този мач с пълна група, което говори, че подготовката е минала добре и сме се опазили от контузии. Единственото Ангел Лясков е с по-трайна контузия, която лекува. Само той ще отпадне от групата. Ивайло Чочев е добър футболист, естествено, че за отбора е плюс, че той е при нас. Тимът е изграден от 20 и няколко играчи и искам всички те да са лидери. Разчитаме на всеки един от тях. Имаме доста добри футболисти“, разкри специалистът.

„Не изгледах всички мачове на евроучастниците ни. Пожелавам успех на всичките ни тимове в реваншите. Сравнение с нашия и техните отбори не мога да направя. Според мен силите са изравнени. Преди две седмици бихме Локомотив в контрола, а те вчера победиха Словачко. Накрая на първенството се прави класиране на база на спечелените точки, а там лъжа не може да има. Всеки ще е там, където заслужава.

Поставените цели са всеки един мач да излизаме за победа. Ако успеем, да го направим, разбира се, че ще бъдем високо в класирането. Целта е да завършим възможно най-напред. Надявам се да сме станали по-добри. Направихме добра подготовка. Нядявам се футболистите и ние като треньорски щаб да повишим качеството“, каза още Киселичков.

„Фаворит в мача с ЦСКА няма. Силите са изравнени. Ние ще дадем всичко от себе си да спечелим. Техните лоши резултати ще ги мотивират да постигнат нещо позитивно. Ние пък естествено няма да се предадем и ще се борим от началото на двубоя. Дано се получи интересен мач. Аз пак си пожелавам накрая на мача победата да е за нашия отбор“, завърши треньорът на ЦСКА 1948.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ