Лудогорец привлича национал на Румъния

лудогорец

Начало БГ футбол
Лудогорец гласи трансферен удар с румънски национал
„Орлите“ с интерес към Паул Антон от Динамо (Букурещ)
БУКУРЕЩ, РУМЪНИЯ 12 ЮЛИ 20218:31 38880
Facebook

Viber

Twitter
Лудогорец проявява интерес към румънския национал Паул Антон, пише prosport.ro. Според информацията, за трансфера на халфа на Динамо (Букурещ) настоява новият технически директор на „орлите“ Козмин Моци, който е бивш играч на „кучетата“.

Както е известно, през това лято разградчани вече привлякоха един румънски национал в състава си – нападателят Дорин Ротариу, който пристигна от казахстанския Астана. През кариерата си той също е играл за Динамо (Букурещ).

30-годишният Антон е сред малкото футболисти на „кучетата“, които получават редовно заплатите си, отбелязват на север от река Дунав. Негов трансфер може да понапълни касата на Динамо (Букурещ), който е в тежко финансово състояние.

Халфът има договор до лятото на 2022 г. с клуба от бул. „Щефан чел Маре“ в Букурещ. Популярният сайт transfermarkt.com оценява румънския национал на 1,1 милиона евро.

Паул Антон може да бъде ползван на три различни позиции в полузащитата. Той има 13 мача за националния отбор на Румъния, след като дебютира на 24 март 2018 г. при победата с 2:1 над Израел в контрола.

През кариерата си Антон е играл още за Глория (Бистрица), Делта (Тулча), Търгу Муреш, Пандури, испанския Хетафе, както и за руските Анжи (Махачкала) и Криля Советов (Самара).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ