Проблемите на „Герена“ се задълбочават! Още един избяга от Левски

Левски Верея (4) Герена Публика

Борислав Кьосев е новият старши треньор на Спортист (Своге), обявиха от клуба. Роденият през 1980 г. специалист прие да оглави тима от Втора лига, след като напусна Левски. Кьосев беше в школата на „сините“ от 2014 година, а преди това работи в ДИТ. Той е в основата на успехите на набор 2002 на Левски, които вече изпратиха футболисти в представителния тим.

Спортист ще бъде първи професионален отбор в кариерата на Борислав Кьосев. Младият специалист е поредният треньор, напуснал школата на „сините“ в последните месеци.

„Продължаваме линията да даваме шанс на млади треньори. Така бе с Ивайло Василев, така е и с Борислав Кьосев. Той е човек, който кипи от ентусиазъм и иска да работи. Това са ми първите впечатления от него. Разбрахме се изключително бързо. Мисля, че той ще пренесе своето желание за успехи и върху футболистите, а това ще доведе до необходимите резултати“, каза председателят на Управителния съвет на Спортист Петър Веселинов.

„Много съм щастлив, че ще имам възможността да работя в Спортист (Своге). От известно време разговаряме с президента на клуба Петър Веселинов. Това е истинско предизвикателство. Първа стъпка за мен в мъжкия футбол. Аз съм човек, който има високи цели. Аз съм максималист в това, което правя“, бяха първите думи на Борислав Кьосев.

„През следващия сезон искам Спортист да преследва високите цели, които имаше и през изминалата година. Трябва да надграждаме. Следях отбора. Тук има много добра основа, опитни футболисти и някои млади момчета, които имат добър потенциал. Следващият период от няколко седмици е изключително важен, защото трябва да изградим отбора. Знаете, че 80% от успеха се дължи на футболистите. Щастлив съм, че ще работя и с опитни футболисти, които имат изключително голям опит в професионалния футбол“, допълни още Кьосев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ