Американци отмъкват Кахлина от Лудогорец!?

Кристиян_Кахлина

Лудогорец може и да се размине с откупуването на хърватския вратар Кристиян Кахлина. Стражът игра под наерм от Горица. В конракта между двете страни има клауза, която позволява на орлите да вземат за постоянно 28-годишния страж. Това ще им струва около 1 милион евро.

През пролетта Кахлина игра в 9 мача в Първа лига, както и в 3 за Купата на България. От Лудогорец явно са пробвали да свалят цената на стража, тъй като при тях акостира нидерландецът Серджио Пад. От Горица обаче не отстъпват. „Трансферът на Кахлина в Лудогорец, вече не е толкова сигурен“, пише index.hr. „Българите все още имат право да вземат вратаря, но в битката за правата му се включи и друг клуб“, допълва сайтът и цитира президента на хърватите Ненад Црънко.

„Мога да потвърдя, че при нас пристигна оферта за Кахлина, която ни удовлетворява. Ние обаче имаме споразумение с Лудогорец отпреди това. За да сме коректни с този клуб, ще изчакаме, за да научим крайното му решение за Кахлина:, заявява босът. Офертата пък е от американския Остин Тексас, който играе в МЛС.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ