ЦСКА ще гони победата срещу Берое в последния мач за сезона

цска

ЦСКА излиза срещу Берое в последен двубой за двата тима от сезона в Първа лига. Срещата е с начален час 20:00ч.

„Червените“ вече изпълниха основната си цел за сезона, след като успяха да надвият Арда във финала за Купата на България, което освен, че им донесе и първи трофей от 5 години насам, също така ги класира директно за квалификациите в Лигата на Конференциите. Второто място беше изгубено, но вече мислите на стадион „Българска армия“ са насочени към сезон 2021/2022.

В състава на гостите тези мисли се появиха на доста по-ранен етап. Берое нямаше никакъв шанс за по-предно класиране след влизането си в челната шестица, което обуславя и доста посредствените представяния на тима в плейофите. Основната цел в Стара Загора сега е да се направи боеспособен отбор за идния шампионат.

Двата тима до момента са се срещали два пъти през сезона, а „заралии“ до момента нямат загуба, печелейки с 1:0 последния сблъсък като домакин, както и вземайки престижно равенство на „Армията“ по-рано през кампанията.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ