Легендарен национал съсипа Левски, закри ЦЕКА 1948 и зарадва Лудогорец

7 Dni Sport23.04.2021
1948_ботев_враца

Бившият национал Георги Георгиев направи интересно изказване по адрес на футболистите на Левски. Някогашният пловдивски техничар призна още, че ЦЕКА 1948 не го впечатлява с нищо.

„За съжаление половината от Левски не могат да подават с вътрешната част на ходилото. Познавам младите играчи – Марин и Мартин Петкови, Галчев, Александров, имат качества, но все още са зелени и не могат да поведат отбора в този момент. Липсват лидерите, покрай които младите трябва да израснат“, категоричен е за състоянието на „Герена“ славният халф на Ботев Пд и ЦСКА.

„Тези от 1948 с този немски режим, който въведоха, не знам докъде ще стигнат. Аз лично не го одобрявам, а явно и играчите, защото някои напуснаха, ще има и още, не знам кой ще остане. Не е важно по колко часа тренираш или стоиш на лагер, а какво показваш на терена. А мен този отбор не ме впечатлява с нищо. Лудогорец няма конкуренция и е въпрос на време да стане за пореден път шампион на България“, сподери един от тима от САЩ 94 пред „Гонг“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ